Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

CELESTRON STJERNEKIKKERT NEXSTAR 4 SE

Celestron CELESTRON STJERNEKIKKERT NEXSTAR 4 SE

1036236
7 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Mye lysstyrke for pengene

Celestron's NexStar 4SE 125mm f/13 Maksutov-Cassegrain GoTo Telescope er et kraftig og flerbruksvennlig catadioptric-stil teleskop som kan brukes til å observere alt fra månen og planeter, til lyse "deep sky"-objekter som stjerner, galakser og nebulaer. Ved å bruke Celestrons StarBright XLT multi-coating-system blir lystransmisjonen økt gjennom hele den optiske banen, ved antireleksjons multi-coatede linser, høyreflektive multi-coatede speil og Crown optiske glasselementer.

NextStar 4 SE har kombinasjonen av avanserte funksjoner og utmerket optikk i et brukervennlig system, noe som gjør dette til det perfekte valget til ditt første seriøse teleskop.

NexStar er motorisert, og følger automatisk objektet.

  • 4" Maskutov-Cassegrain teleskop; StarBright XLT high transmission-coating er som standard.
  • StarPointer finderscope hjelper deg med justering og nøyaktig lokalisering av objekter
  • Quick-release fork arm-feste, optisk tube og tilbehørsbrett for en "no-tool-setup"
  • SkyAlign lar deg manøvrere etter tre lyse himmellegemer for å gjøre en rask og enkel lokaliseringsprosess.
  • En database med nesten 40.000 objekter med 200 brukerdefinerte objekter og utvidet informasjon på over 200 objekter.

Nexstar SE er et teleskop man kan vokse med

Det finnes mye tilbehør til Nexstar SE. Koble sammen med din smarttelefon eller ditt nettbrett ved hjelp av SkyQlink eller GPS-funksjon med SkySync, men også automatisk "Align" med StarSens eller AutoAlign.

 

 
Drives med 8stk AA batterier (ikke inkludert)
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.