Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Tubekikkert Fieldscope Monarch 82ED-A vinklet

Nikon Tubekikkert Fieldscope Monarch 82ED-A vinklet

1036788
13 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Tubekikkert Fieldscope Monarch 82ED-A vinklet
Stativkit med R-2004 aluminium + VH-10 videohode
Okular MEP-20-60
20 280 NOK
Tubekikkert Fieldscope Monarch 82ED-A vinklet
Okular MEP-30-60W
Stativkit med Video 290 Light + MVH400AH aluminium
20 784 NOK

Nikon Monarch tubekikkert

Enten du er fugletitter eller bare setter pris på naturens skjønnhet generelt vil du sette pris på det avanserte apokromatiske optiske systemet med ED-glass i Nikons Monarch som forhindrer fargeblødning og gir et tydelig synsfelt. Det feltutjevnede linsesystemet gir jevn fokus helt ut i bildekanten, og et optimert fokuseringssystem gir ulike hastigheter i et og samme fokuseringshus. Små bevegelser for fjerne motiv, og større bevegelser for motiv som er nærmere for nøyaktig kontroll med naturlige bevegelser.

Fordeler:

  • Høy prestasjon fra kant til kant
  • Høy mekanisk prestasjon
  • Passer mange utendørsaktiviteter
  • Høy kvalitet og holdbarhet

Enastående prestering fra kant til kant

Selv under vanskelige lysforhold får du et skarpt, kontrastrikt bilde med det avanserte apokromatiske optiske systemet som utjevner rød, blå og grønn, og også korrigerer fiolett kromatisk aberrasjon. Det feltutjevnede linsesystemet korrigerer for bildefeltsbøyningen, noe som gir jevn fokus fra kant til kant, slik at du alltid får et lyst og tydelig bilde over hele synsfeltet.

Optimert mekanisk prestasjon

Fokuseringssystemet gir rask og sikker fokusering på motivet, og har ulike fokuseringshastigheter med en og samme fokusring. Du får en fin justering av fjerne motiv og grovere justeringer for motiv som ligger nærmere. Helt enkel optimert bruk med enestående mekanisk prestasjon.

For alle utendørsaktiviteter

Uansett om du ser på fugler i sumplandskap eller blir overrasket av styrtregn kan du slappe av i trygg visshet om at din feltkikkert er bygget for å takle alle slags værforhold. Nitrogen garanterer at kikkerten er duggfri og vannsikker ned til et dyo på 1m i opptil 10 minutter. Alle Monarch feltkikkerter er tilpasset for alle typer utendørsaktiviteter, siden de er robuste og solide i alle værforhold.

OBS! Kikaren leveres uten okular. Se "passende tilbehør".

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.