Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
-20%

18-200mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM Contemporary

Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM Contemporary

1009485
  • 11x zoom tilsvarende ca 27-300 m
  • Relativt kompakt og smidig
  • Bildestabiliseringen reduserer bevegelsesuskarphet (gjelder Nikon og Canon)
2 799 NOK3 499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

18-200mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM Contemporary
Pusseklut mikrofiber
USB Dock Canon
3 393 NOK4 093 NOK
18-200mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM Contemporary
WR Protector Filter 62mm
Solblender LH676-01
3 697 NOK4 397 NOK

Sigmas ultrakompakte 18-200 mm F3.5-6.3 C DC Macro OS HSM er det perfekte allroundobjektivet

Det skiller seg nesten ikke i størrelse fra et vanlig zoomobjektiv. Med enestående optiske egenskaper over hele zoomområdet er det et naturlig valg i en tid da kameraer får stadig mer høyoppløste bildesensorer. Det er det letteste og mest kompakte av alle superzoomobjektiver med optisk stabilisator for APS-C-formatet. Sigma har utnyttet all sin teknologi og ekspertise for å utvikle dette objektivet, som representerer essensen av filosofien bak Sigmas Contemporary-serie

  • 11.1x zoom med 18mm vidvinkel gir stor fleksibilitet og dekker de fleste situasjoner som måtte dukke opp (tilsvarer 28-300mm på fullformat)
  • Ypperlig objektiv til daglig fotografering og ferier der man Ønsker et stort zoomområde uten å måtte ha med og bytte på flere objektiver
  • Optisk stabilisering er til stor hjelp ved stillbilder og film, særlig på lengre brennvidder
  • Første ultrazoom laget etter Sigma Global Vision-standarden, hvilket betyr førsteklasses materialer og kvalitetskontroll

Dette objektivet er et av de mest kompakte med en zoomfaktor på 7x eller høyere. Det er knapt større enn et standard zoomobjektiv, men har fremragende optiske egenskaper tilpasset dagens høyoppløste bildesensorer. Et fantastisk allsidig objektiv som kan brukes i en lang rekke situasjoner.

Klar for alt, fra makro til telefoto - objektivet som omdefinerer standarden for zoomobjektiver. Med en nærgrense på 39 cm og 1:3 som største forstørrelse får du ekte makro uten å måtte skifte objektiv. Med dette objektivet får du et kompakt og hendig zoomobjektiv og makrofunksjonalitet i ett. Et allsidig og rimelig objektiv som passer perfekt til mange typer bruk.

HSM (hypersonic motor) Den hypersoniske HSM-motoren er lynrask og stillegående, og en ny algoritme sikrer enda mer presis autofokus. Med mulighet for manuell overstyring kan du når som helst justere fokus etter Ønske, slik at du til enhver tid har full kontroll over bildet.

Dette objektivet bruker Sigmas unike optiske stabilisator. Denne teknologien kompenserer for omtrent 4 blendertrinn, nok til å korrigere for ustøhet selv ved makrofotografering.

NB: Jo nærmere objektivet motivet er, jo mer effektivt virker den optiske stabilisatoren. NB: OS-funksjonen er ikke tilgjengelig på objektiver med Sony- og Pentax-fatninger

"Made in Japan" - garantistempelet for presisjon og kvalitet

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.