Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon

Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon

312634
  • Svært bred vidvinkel, tilsvarende 12-24 mm
  • Avstandsskala hjelper manuell fokus
  • Zoomen gir objektivet mange bruksområder som landskapsfoto, interiør og arkitekturfotografering
6 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
7 213 NOK
8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon
Objektivdekseladapter CA472-72 til Sigma 8-16mm
Veske pussepose i microfibermateriale
7 429 NOK

Sigma 8-16mm F4.5-5.6 DC HSM
Det eneste av sitt slag, en banebrytende ultravidvinkelzoom.

Dette er den første ultravidvinkelzoom med en minimumsbrennvidde på 8mm, designet spesifikt for bildesensorer i APS-C størrelse. Det har en bildevinkel tilsvarende 12-24mm i 35mm format når det blir brukt på et kamera med bildesensor i APS-C størrelse.

Sigmas nyutviklede FLD glasselement, som har egenskaper sammenlignbart med fluorittglass, kompenserer for fargeaberrasjoner. Et hybrid asfærisk linseelement og to elementer av støpeglass gir svært god korreksjon av fortegning.

Det indre fokussystemet gir høyoppløselige bilder gjennom hele zoombredden og Super Multi-layer Coating gir redusert flare(lysstikk) og ghosting mens overlegen lysgjennomgang i kantene gir høy kontrast i hele zoombredden.

HSM gir stillegående og rask AF (autofokus) pluss fulltids manuellfokusmulighet.

Objektivet har en minimums fokusavstand på 24cm gjennom hele zoombredden som gir fotografen muligheten til å sette fokus på subjektet ved å skape overdrevne perspektiv.

Dette objektivet har en kompakt konstruksjon med en lengde på 105,7mm og største diameter på 75mm og er perfekt for fotografering av landskap, arkitektur, interiør, bryllup, gruppebilder, samt fotojournalistikk og mer.

*Autofokus vil ikke virke med Pentax ist*-serie og K100D-serie kamera, da de ikke støtter HSM.

*På grunn av det ekstreme frontelementet er det ikke mulig å sette filter på dette objektivet og utnytte full synsvinkel.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.