Fujifilm Fujinon XF 18-55mm f/2,8-4 R LM OIS
Artikkelnummer: 1000587

Fujifilm Fujinon XF 18-55mm f/2,8-4 R LM OIS

Fujinon XF 18-55mm f/2,8-4 R LM OIS

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Allsidig normalzoom tilsvarende 27-82mm
  • Optisk bildestabilisator og god lysstyrke, spesielt i vidvinkelmodus
  • Liten størrelse og lett å ta med seg
6 880 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Fujinon XF 18-55mm f/2,8-4 R LM OIS er et allsidig og skarpt zoomobjektiv med bildestabilisator samt en maksimal blender på f/2,8. Objektivet er lite sammenlignet med andre lyssterke normalzoomer, og matcher kamerahusets størrelse for at du skal få en smidig kombinasjon uten at det påvirker prestasjonen.

Fordeler

  • Allsidig objektiv
  • Bildestabilisator
  • Liten størrelse og lett å ta med over alt

Skarpt og smidig objektiv med bildestabilisering

Takket være at objektivet har en bildestabilisator (OIS) kan du fotografere med lenger lukkertider enn hva du er vant med, noe som er perfekt dersom du ikke har mulighet til å ta med deg stativ, eller vil filme uten kamerarystelser. En smidig normalzoom er et godt utgangspunkt for deg som begynner å fotografere eller dersom du trenger å komplettere objektivsamlingen din med en god zoom som passer både på reise og på jobben.

Leveres med

  • Fuji AF 18-55 f/2,8-4 R XF OIS
  • Fremre- og bakre objektivdeksel
  • Solblender LH-XF 14mm / 18-55mm

Ikke glem!
Kjøp med et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.