Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

HC 210mm f/4,0

Hasselblad HC 210mm f/4,0

26112
45 588 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

HC 210mm f/4,0
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
UV-filter L395 SMC 77 mm
47 486 NOK
HC 210mm f/4,0
Veske pussepose i microfibermateriale
Polarisasjonsfilter sirkulært 77mm
47 276 NOK
Dette er et middels langt teleobjektiv med enestående ytelsesevne. Den lange brennvidden passer meget bra til nøyaktige bildeutsnitt med kort dybdeskarphet; takket være den enestående avanserte internfokuseringen er dette objektivet ideelt til frihåndsarbeid innen portrett, mote og naturfotografering, samt for for profesjonell produktfotografering i studio.

Leveres med:
Solblender og objketivpose

Husk!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) til objektivet for å beskytte frontlinsen.
Trykk på fliken "Tilbehør" for å finne det nødvendige tilbehøret.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.