Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

VM 35/1.2 Nokton II til Leica M

Voigtländer VM 35/1.2 Nokton II til Leica M

318199
10 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

35mm f/1.2 Nokton ASPH VM II til Leica M
Det mest lyssterke 35mm-objektivet du kan få. Høy kvalitet, klassisk stil men moderne optikk.

Det nye Nokton 35mm f/1.2-objektivet fra Voigtländer er en mindre og lettere versjon av den opprinnelige versjonen. Med sin utrolige lysstyrke på f/1.2 finnes det få lysforhold dette objektivet ikke takler. Det har enestående bildekvalitet i hele fokusområdet, utmerket kontrast og en nydelig gjengivelse av detaljer, hvilket gjør den glimrende til reiser, dokumentar, gatefoto og mye annet. Kun manuell fokus.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.