Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

200-500mm f/2,8 APO EX DG

Sigma 200-500mm f/2,8 APO EX DG

304366
  • Unik telezoom med blender f/2,8 ved 500mm
  • Leveres med en spesiell 2x konverter
  • Digitalt display viser fokusavstand og brennvidde
179 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sigma 200-500mm F2.8 APO EX DG
Antageligvis verdens råeste telezoom - også kalt Bigma. Dette er en massiv supertelezoom med imponerende F2.8 lysstyrke gjennom hele zoomområdet, helt opp til 500mm!

I tillegg til å være en ekstremt lyssterk telezoom med en rekkevidde på utrolige 200-500mm er dette objektivet laget for å strekke seg enda lenger - med den medfølgende telekonverteren blir det en 400-1000mm F5.6 , for ikke å snakke om tilsv. 300-750mm F 2.8 og 600-1500mm F5.6 på APS-C!

SLD- og ELD-elementer sørger for minimalt med optiske avvik og god kontrast i bildene. Det gummierte objektivhuset er ideelt for utendørs bruk. Objektivet kan monteres rett på stativ og en spesiell mekanisme ved zoom- og fokusringene gjør at man kan rotere kameraet uten å måtte vri på obektivet.

Objektivet kommer med en hardcase trillekoffert og veier nesten 16kg. Det krever mye glass for å gi denne rekkevidden med så god lysstyrke og kompromissløs optisk kvalitet, zoom og fokus drives av motorer som krever et eget batteri i objektivet. Det har også et display som viser brennvidde og zoomavstand. For sportsfotografer og naturfotografer som jobber på post finnes det ikke noe tilsvarende.

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.