Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

200-500mm f/2,8 APO EX DG

Sigma 200-500mm f/2,8 APO EX DG

304366
  • Unik telezoom med blender f/2,8 ved 500mm
  • Leveres med en spesiell 2x konverter
  • Digitalt display viser fokusavstand og brennvidde
179 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sigma 200-500mm F2.8 APO EX DG
Antageligvis verdens råeste telezoom - også kalt Bigma. Dette er en massiv supertelezoom med imponerende F2.8 lysstyrke gjennom hele zoomområdet, helt opp til 500mm!

I tillegg til å være en ekstremt lyssterk telezoom med en rekkevidde på utrolige 200-500mm er dette objektivet laget for å strekke seg enda lenger - med den medfølgende telekonverteren blir det en 400-1000mm F5.6 , for ikke å snakke om tilsv. 300-750mm F 2.8 og 600-1500mm F5.6 på APS-C!

SLD- og ELD-elementer sørger for minimalt med optiske avvik og god kontrast i bildene. Det gummierte objektivhuset er ideelt for utendørs bruk. Objektivet kan monteres rett på stativ og en spesiell mekanisme ved zoom- og fokusringene gjør at man kan rotere kameraet uten å måtte vri på obektivet.

Objektivet kommer med en hardcase trillekoffert og veier nesten 16kg. Det krever mye glass for å gi denne rekkevidden med så god lysstyrke og kompromissløs optisk kvalitet, zoom og fokus drives av motorer som krever et eget batteri i objektivet. Det har også et display som viser brennvidde og zoomavstand. For sportsfotografer og naturfotografer som jobber på post finnes det ikke noe tilsvarende.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.