Nikon AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR
Artikkelnummer: 312447

Nikon AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR

AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Allsidig vidvinkelzoom med bildestabilisering
  • Filtergjenge lar deg montere ND-filter, CPL-filter eller filtersystem
  • Relativt lav vekt gjør objektivet egnet for reiser
12 989 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikon AF-S 16-35mm f/4G ED VR

Nikkor-objektiv med ekstrem vidvinkelzoom, konstruert for bruk sammen med Nikons SLR-kameraer med FX-format. Objektivet er en vidvinkel med vibrasjonsredusering. Det leverer fantastisk stabile bilder til både sensor og søker. Den overlegne optiske konstruksjonen gir superb prestasjon med fantastisk oppløsning og kontrast under ulike forhold. Dette rimelige og allsidige objektivet kan du ta med deg over alt, og det er et suverent alternativ for alle fotografer som er opptatt av budsjett. Objektivet er konstruert med et solid skall av magnesium, og har gummiforseglet objektivfeste.

Fordeler

  • Bildestabilisering
  • Vidvinkelzoom
  • Rettegnende
  • 77mm filtergjenge for sirkulære og firkantsfilter

Rettegnende vidvinkelzoom med bildestabilisering

Nikon AF-S 16-35mm f/4G ED VR er en rettegnende vidvinkelzoom for Nikons FX-kameraer. Den brede bildevinkelen gjør at objektivet passer utmerket til landskap, arkitektur, interiør og andre situasjoner som krever en bred bildevinkel med rette kanter. Bildestabiliseringen gjør at objektivet også passer utmerket for videofilming, da den korte brennvidden og stabiliseringen gir deg følsomme og stabile filmer. Selvfølgelig hjelper autofokusen og VR til ved stillbildefotografering gjennom rask autofokus og muligheten for lenger lukkertider når du fotograferer håndholdt.

Leveres med:

  • Fremre objektivdeksel LC-77
  • Bakre objektivdeksel LF-1
  • Solblender med bajonettfatning HB-23
  • Fleksibelt objektivfutteral CL-1120

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.