HDTV 17x KT17ex4.3BIRSE

Canon HDTV 17x KT17ex4.3BIRSE

321638
133 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lett zoomobjektiv for portable applikasjoner 

Canon KT17ex4.3BIRSE er et portabelt zoomobjektiv for HDTV-produksjon. Med et bredt spekter av brennvidder, opp til 146mm med den innebygde ekstenderen og den smarte shuttle-bildefunksjonen passer dette objektivet de fleste innspillingssituasjoner. Det er spesielt designet for profesjonelle miljøer som krever høy mobilitet og rask zoom.

  • Innebygd 2x extender
  • Shuttle shot
  • Hi-UD
  • Økologisk og ergonomisk design

Innebygd 2x extender

Den innebygde extenderen gjør at du kan utvide standardbrennvidden på 4,3-73mm og multiplisere den med 2, noe som gir deg en maksimal brennvidde på 146mm.

Shuttle shot

Med denne funksjonen kan objektivet lagre to brennvidder, og senere automatisk veksle mellom dem i begge retninger. Perfekt for mobile innspillingssituasjoner der du trenger å endre brennvidden raskt.

Hi-UD

Objektivet benytter seg av Canons Hi-UD-glass (high-index ultra-low-dispersion), som optimaliserer bildekvaliteten, og reduserer ulike typer forvrengninger.

Økologisk og ergonomisk design

Alle objektiver fra Canon er produsert med minimal miljøpåvirkning i tankene. Dessuten lages de med et ergonomisk design som gjør at du ikke blir sliten selv ved svært lange arbeidsdager.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.