Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

KJ20x8,2B IRSD

Canon KJ20x8,2B IRSD

1000666
46 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Langt zoomobjektiv for portable applikasjoner 

Canon KJ20x8,2B IRSD er et langt og portabelt zoomobjektiv for HDTV-produksjon. Med et bredt spekter av brennvidder, opp til 328mm med den innebygde ekstenderen, og utmerket vidvinkel på nesten 61 grader, passer dette objektiv de fleste innspillingssituasjoner. Det er spesielt laget for profesjonelle miljøer som krever stor mobilitet og rask zoomfunksjon.

  • Innebygd 2x ekstender
  • Bred vidvinkel
  • Rask zoom
  • Økologisk og ergonomisk design

Innebygd 2x ekstender

Den innebygde ekstenderen gjør at du kan øke standardbrennvidden på 8,2-164mm, og multiplisere den med 2, noe som gir deg en maksimal brennvidde på rundt 328.

Bred 8,2 mm vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nesten 61 grader ved 8,2mm, noe som gir den deg en allsidighet til å fange detaljer over hele bildebredden i krystallklar skarphet.

Rask zoom

Den raske zoomen lar deg zoome fra ente til ende på 1 sekund.

Økologisk og ergonomisk design

Alle objektiver fra Canon er laget med minimal miljøpåvirkning i tankene. Dessuten, med et ergonomisk design som gjør at du ikke blir sliten selv under lenger arbeidsdager.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.