Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

12mm T3.1 VDSLR ED AS NCS Fisheye til Canon M

Samyang 12mm T3.1 VDSLR ED AS NCS Fisheye til Canon M

1032905
6 649 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Samyang 12mm T3.1 VDSLR ED AS NCS Fisheye

12mm diagonal fisheye tilpasset fullformatskameraer. Objektivet har en 180-graders vinkel på en 24x35mm sensor, men kan også passe på en APS-C sensor. Objektivet er ikke rettegnende, og gir en typisk fisheye-krumning i kanten av bildet. Fisheye-optikk er ofte brukt i ekstremsport-sammenhenger, men fungerer også for å skape 360 bilder og er også godt egnet for undervannsfotografering

Fordeler:

  • 180graders diagonal fisheye
  • Høy lysstyrke T3.1
  • Tannhjul
  • UMC og NCS coating

Et diagonalt fisheye-objektiv betyr at optikken fyller ut hele sensorflaten, uten at du får noen sorte kanter. Samyan 12mm T3.a fyller hele sensoroverflaten på et fullformatskamera, og har en diagonal bildevinkel på 180 grader. Den optiske konstruksjonen er 12 linseelementer i 8 grupper, chassiset er laget av metall og fokus samt blenderring er helt manuelt styrt. Objektivet har ingen elektronisk forbindelse til kamerahuset, og kan derfor ikke gi  noen informasjon om blenderåpning eller fokusavstand.

Merk: Enkelte kameraer må ha funksjonen "Ta bilde uten objektiv" aktivert.

Høy lysstyrke

Med en lysstyrke på T3,1 får du mulighet til å filme når lyset blir dårligere, og i situasjoner hvor du ønsker å benytte naturlig lys.

Tannhjul

Med tannhjul på både blenderåpning og fokusring kan du bruke followfocus-systemet sammen med Samyan 14mm T3.1, noe som verdsettes ved bruk av objektivet med en skulderrigg. Linsene har kun manuell fokus, og kan derfor manøvreres direkte med hånden.

UMC og NCD coating

Optikken har en behandling med UMC og NCD-coating for å motvirke interne refleksjoner, redusere fargeforstyrrelser og gir god kontrast og farge selv når optikken brukes ved sin maksimale lysstyrke.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.