VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC til Micro 4/3

Samyang VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC til Micro 4/3

1034055
6 599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC til Micro 4/3
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
6 767 NOK

Vidvinkellinse designet for filming med fullformatskamera. Både fokus- og blenderringen har tannhjul for å kunne brukes sammen med followfocus-system, og blenderringen er trinnløs for å få myke overganger.

Fordeler:

  • Tilpasset for fullformat
  • Veldig bred vidvinkel
  • Høy lysstyrke
  • Tannhjul for følgefokus

Samyang VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC er et videoobjektiv spesielt laget for fotografering med fullformatskameraer. Med 16mm bildevinkel får du en veldig bred bildevinkel, og objektivet passer utmerket til landskap, interiør, arkitektur eller for video innendørs der både plass og lysstyrke er begrenset. Tannhjulene på både fokus- og blenderringen lar deg bruke objektivet sammen med followfocus, og blenderringen er trinnløs for stille og jevne overganger.

Objektivet fungerer selvsagt på et APS-C eller Micro4/3 kamera, og vil da ta en del av kameraets brennviddeforlengelse.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.