Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

8mm T3.8 VDSLR UMC Fisheye CS II til Pentax

Samyang 8mm T3.8 VDSLR UMC Fisheye CS II til Pentax

1034564
3 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Samyang 8/3,8 VDSLR UMC Fisheye CS II
Supervidvinkelobjektiv for kameraer med APS-C-sensor. Designet for systemkameraer med filmfunksjon, da fokusering kun skjer manuelt. Objektivet har tannede ringer, og er tilpasset å skulle kunne brukes med follow-focus samt en jevn trinnløs blenderinnstilling. Alt i alt gir dette en meget presis kontroll over fokus og dybdeskarphet under opptak. Blenderen og fokusskalaen er blitt flyttet til siden av objektivet for og lettere kunne leses av videografer.

Leveres med

  • 8/3,8 VDSLR UMC Fisheye CS II
  • Fremre og bakre objektivbeskyttelse
  • Objektivpose
  • Solblender
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.