8mm T3.8 VDSLR UMC Fisheye CS II til Sony E

Samyang 8mm T3.8 VDSLR UMC Fisheye CS II til Sony E

1023569
3 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Samyang 8mm T/3,8 VDSLR UMC Fisheye CS II
Supervidvinkelobjektiv for kameraer med APS-C-sensor. Er laget for systemkameraer med videofunksjon, det er kun manuell fokus. Objektivet er utstyrt med tannhjul for å kunne montere følgefokus eller styre en myk, trinnløs blender. Sammen gir dette en meget nøyaktig kontroll over fokus og dybdeskarphet under innspilling. Blender- og fokussala er flyttet til siden av objektivet for å lettere kunne leses av videofilmeren.

Leveres med

  • 8mm T/3,8 VDSLR UMC Fisheye CS II
  • Framre og bakre objektivdeksel
  • Objektivpose
  • Solblender

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.