MK18-55mm T2.9 til Sony E-mount

Fujinon MK18-55mm T2.9 til Sony E-mount

1032666
47 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fujinon MK 18-55mm T2.9 til Sony E-mount

ENG- och Cinema-filmoptikk med Sony E-mount for Super 35 og Aps-C sensorer. Med design og egenskaper for filmhåndtering gir Fujinon MK-serien deg maksimale filmmuligheter.

Fordeler:

  • ENG/Cinema-type
  • Macromodus
  • 0.8mm hjul
  • Parfocal-opikk
  • Fri fra Zoom-breathing
  • 200° fokusring
  • Stegløs blender
  • Evne til å justere registeravstand

ENG/Cinema-type

Med design og egenskaper spesielt designet for ENG/Cinema forenkler Fujinon MK-serien håndteringen. Både 18-55/T2,9 og 50-135/T2,9 har samme plassering og størrelse for fokus, iris og zoom-kontrollene, noe som gjør det raskt og enkelt å bytte mellom disse, spesielt ved bruk av følgefokus. Frontdiameteren er 85mm på begge objektivene, noe som betyr at du ikke trenger å bytte matteboks. Filterdiameteren er 82mm på begge objektivene. Zoom, fokus og Iris-ringene bruker standard 0,8mm avstand mellom hjulene for kompabilitet med ulike oppfølgingssystemer, og optikken er også utstyrt med en macro-modus for å redusere nærgrensen ned til 0,8m for 18-55f/T2,9 og 1.2m for 50-135/T2,9.

Parfocal-optikk

Parfocal-optikk betyr at skarphetens posisjon ikke endres når du zoomer. Vil du gjøre en inn- eller ut-zooming kan du være sikker på at fokuset er der den skal være i hele zoombevegelsen.

Fri fra Zoom-breathing

Du kan lage fine inn-/ut-fokuseringer uten at brennvidden forandres når du gjør det. Gjennom å separere zoom og fokuselementet i optikken er det mulig å unngå breathing-effekten som gjerne oppstår i stillbildeoptikk.

200° fokusring

Med en fokusring som roteres 200° får du en høyere nøyaktighet på skarphet enn om du bruker standard stillbildeoptikk. Fokusringen er kompatibel med følgefokussystem, samtidig som rotasjonslengden er kort nok til å justeres for hånd hvis det skulle behøves.

Trinnløs blender

Optikken er designet med trinnløs belnder for en jevn iris-justering. Det er også mulig å justere registeravstanden mellom sensor og optikken, avhengig av hvilket kamera som brukes.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.