Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

MK18-55mm T2.9 til Sony E-mount

Fujinon MK18-55mm T2.9 til Sony E-mount

1032666
42 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fujinon MK 18-55mm T2.9 til Sony E-mount

ENG- och Cinema-filmoptikk med Sony E-mount for Super 35 og Aps-C sensorer. Med design og egenskaper for filmhåndtering gir Fujinon MK-serien deg maksimale filmmuligheter.

Fordeler:

  • ENG/Cinema-type
  • Macromodus
  • 0.8mm hjul
  • Parfocal-opikk
  • Fri fra Zoom-breathing
  • 200° fokusring
  • Stegløs blender
  • Evne til å justere registeravstand

ENG/Cinema-type

Med design og egenskaper spesielt designet for ENG/Cinema forenkler Fujinon MK-serien håndteringen. Både 18-55/T2,9 og 50-135/T2,9 har samme plassering og størrelse for fokus, iris og zoom-kontrollene, noe som gjør det raskt og enkelt å bytte mellom disse, spesielt ved bruk av følgefokus. Frontdiameteren er 85mm på begge objektivene, noe som betyr at du ikke trenger å bytte matteboks. Filterdiameteren er 82mm på begge objektivene. Zoom, fokus og Iris-ringene bruker standard 0,8mm avstand mellom hjulene for kompabilitet med ulike oppfølgingssystemer, og optikken er også utstyrt med en macro-modus for å redusere nærgrensen ned til 0,8m for 18-55f/T2,9 og 1.2m for 50-135/T2,9.

Parfocal-optikk

Parfocal-optikk betyr at skarphetens posisjon ikke endres når du zoomer. Vil du gjøre en inn- eller ut-zooming kan du være sikker på at fokuset er der den skal være i hele zoombevegelsen.

Fri fra Zoom-breathing

Du kan lage fine inn-/ut-fokuseringer uten at brennvidden forandres når du gjør det. Gjennom å separere zoom og fokuselementet i optikken er det mulig å unngå breathing-effekten som gjerne oppstår i stillbildeoptikk.

200° fokusring

Med en fokusring som roteres 200° får du en høyere nøyaktighet på skarphet enn om du bruker standard stillbildeoptikk. Fokusringen er kompatibel med følgefokussystem, samtidig som rotasjonslengden er kort nok til å justeres for hånd hvis det skulle behøves.

Trinnløs blender

Optikken er designet med trinnløs belnder for en jevn iris-justering. Det er også mulig å justere registeravstanden mellom sensor og optikken, avhengig av hvilket kamera som brukes.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.