Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Focus

DJI Focus

1021636
16 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Focus
Focus Handwheel 2 Cendence Remote Controller Stand
Focus motor power cable 750 mm Part 5
17 989 NOK
Focus
Focus motor power cable 400 mm Part 4
Motor quick-release mount (extended 40mm) Part 15
18 025 NOK

Garantert fokus i dine filmer selv oppe i lufta
DJI Focus er et meget kompakt men avansert og presist followfocus-system. Takket være den børsteløse motoren som også er veldig stillegående, får du en nøyaktighet på hele ±0,02° som gjør håndteringen via fjernkontroll like bra som om du hadde justert objektivet manuelt. Det har også meget høyt dreiemoment og rask reaksjonstid som gjør mulig for deg å holde ditt motiv i fokus uansett hvordan det beveger seg. Focus har en utrolig rask trådløs overføring som gjør at du kan styre fotograferingen fra opp til 100 meters avstand med bare 14 ms forsinkelse (på åpne plasser).

Tilpass den utifra dine behov
DJI Focus er veldig tilpasningsdyktig og tilbyr mange justeringsmuligheter. Blant annet har den justerbare sluttpunkter, som gjør det mulig å stille inn alle typer objektiver til å matche sluttpunktet, uansett type objektiv. Det robuste fokushjulet er også justerbart og kan stilles inn så du får det nøyaktig så mykt eller hardt du vil. Den hvite markeringsringen rundt fokusrattet er avtagbar og kan byttes ut samt tilpasses for ulike objektiver eller prosjekt. På fjernkontrollen finnes det en OLED-display med meny som gjør det mulig å tilpasse Focus helt etter dine egne behov. Det går til og med ann å stille inn flere fokuspunkter samt hastigheten kamera har imellom dem som gjør selv de mest komplekse bevegelser enkle og gjentagbare.

Ubegrensede muligheter
Focus er fullt kompatibel med DJI Zenmuse X5-kamera. Når Focus er tilkoblet til din Inspire fjernkontroll kan du styre fokusering gjennom Lightbridge 2 fra opp til 2 km avstand. Den har også full støtte for Ronin, Ronin-M og Ronin-MX. To kommunikasjonsporter er byggd inn som innebærer at du kan øke din Focus med nye funksjoner og muligheter i takt med at teknologien utvikles. Du kan også koble Focus til andre deler av ditt utstyr ved hjelp av et innebyggd rosettefeste.

Det innebyggde batteriet holder lenge og kan gi strøm til din Focus under en hel filming. Om det skulle gå tomt så byttes det raskt ut i løpet av noen sekunder. Batteriet lades via USB hvilket gjør det enkelt for deg å lade selv ute i felten.

Leveres med:

  • Hard veske
  • fjernkontroll
  • Focus Motor
  • nakkerem
  • ekstra märkeringsringer
  • objektivringer på 60mm, 70mm, 80mm og 90mm
  • tilhørende kabler.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.