Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Extender EF 1,4X III Telekonverter

Canon Extender EF 1,4X III Telekonverter

314177
  • Ingen tap av objektivets ytelse
  • Innebygd mikroprosessor gir korrekt overføring av data mellom objektiv og kamera
  • Forbedret prestasjon for autofokus og måling
4 742 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Canon EF 1,4x III

Perfekt for presse- , sport- og naturfotografering. Denne lar deg  utvide rekkevidden til ditt Canon L objektiv uten å forringe bildekvaliteten. Denne kompakte telekonverteren øker brennvidden med en faktor på 1,4x, med høyere AF-presisjon takket være forbedret kommunikasjon mellom kamera og objektivet.

Optimaliserte linsebelegg Kompatibel med L-seriens teleobjektiv og telezoom-objektiv.Telekonverteren 1,4x III er spesielt utviklet for å virke sammen med L-seriens IS super-telefotoobjektiv.

Med en konstruksjon av høy kvalitet, forbedrede antirefleksjonsmaterialer inni objektivblenderen og et belegg rundt ytterkantene av objektivelementene som reduserer refleks. Konstruksjonen er støv- og vannbestandig, noe som hjelper til å opprettholde bildekvaliteten.

Leveres med:

  • Extenderdeksel EII
  • Objektivdeksel E
  • Objektivveske LP811
  • Bruksanvisning

Kompatible objektiv

Her finner du en liste over hvilke objektiv som er kompatible.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.