Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Telekonverter 1,4x APO EX DG Canon

Sigma Telekonverter 1,4x APO EX DG Canon

36592
2 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Sigma 1.4x APO EX DG Telekonverter
Få mer ut av teleobjektivet ditt med denne telekonverteren som øker brennvidden på objektivet med en faktor på 1.4, det vil si at en 100mm blir til en 140mm. Det er en fordel å bruke telekonverteren med et lyssterkt teleobjektiv da man også mister lysstyrke tilsvarende ett blendertrinn.

OBS! Kun kompatibel med noen teleobjektiver. Sjekk kompatibilitet med oss eller på Sigmas hjemmeside.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.