Fujinon Telekonverter XF 1.4X TC WR

Fujifilm Fujinon Telekonverter XF 1.4X TC WR

1022630
4 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fujifilm Telekonverter XF 1.4X TC WR 
Telekonverter som monteres mellom kamerahuset og objektivet og forlenger brennvidden med 1,4x. Den optiske konstruksjonen består av 7 linser i 3 grupper og gjør at objektivets optiske kvaliteter beholdes. Også autofokushastigheten forblir uforandret ettersom X-serien benytter bildebrikken sin til fokusering. Telekonverteren reduserer objektivets maksimale blender med ett trinn. Fujifilm XF 1.4X TC WR er værbeskyttet for å passe med Fujifilms værbeskyttede objektiver og kamerahus.

Kompatibel med Fujinon XF50-140mm f/2.8R LM OIS WR

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.