Telekonverter Fujinon XF 2X TC WR

Fujifilm Telekonverter Fujinon XF 2X TC WR

1027202
4 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Fujifilm Fujinon XF 2X TC WR
Med denne værtettede telekonverteren fra Fujifilm får du dobbelt så lang brennvidde ved bruk med kompatible objektiver. Den optiske konstruksjonen består av 9 linseelementer i 5 grupper og gjør at objektivets ytelse beholdes.

XF2X TC WR fungerer med Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR som med telekonverteren montert får en brennvidde tilsvarende (på fullformat) 152-427mm, f/5,6 samt med Fujifilm Fujinon XF 100-400mm f/4,5-5,6 R LM OIS WR hvis brennvidde da tilsvarer 305-1219mm, f/9-f/11 med konvertern monterad.

Takket være at de speilløse systemkameraene i X-serien har et sensorbasert autofokussystem, fungerer autofokus på samtlige blendere med konverteren montert. Når XF2X TC WR brukes reduseres objektivets maksimale blender med to trinn.

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.