TC-17E II Telekonverter

Nikon TC-17E II Telekonverter

11275
5 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Nikon TC-17E II 1.7x Telekonverter
Få mer ut av teleobjektivet ditt med en Nikon telekonverter. Perfekt for sport-, nyhets- og naturfotografer som ønsker lengre rekkevidde.
En av de store fordelene med lyssterke teleobjektiver er at man for en rimelig penge kan utvide rekkevidden med en telekonverter.

  • Enestående optisk kvalitet for å møte kravene som stilles av profesjonelle fotografer
  • Designet spesielt for Nikons teleobjektiver
  • Øker opprinnelig brennvidde med 70%
  • Lysstyrken reduseres tilsvarende halvannet blendertrinn
  • Kompakt og lett
  • Gir autofokus med kompatible AF-S og AF-i objektiver, med forbehold om lysstyrke og kameratype

Medfølgende tilbehør:
Front- og bakdeksel

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.