Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Telekonverter 2X TC-2001 til Sigma

Sigma Telekonverter 2X TC-2001 til Sigma

1026306
3 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Høykvalitativ telekonverter for bedre bildekvalitet
Ved å montere denne telekonverteren på kameraet ditt vil brennvidden forstørres 2 ganger. For å oppnå best mulig bildekvalitet er den utstyrt med SLD (Special Low Dispersion) glasselementer som gir utmerket korrigering av avvik.

Takket være den faste støv- og vanntette konstruksjonen er dette en telekonverter som passer til profesjonell bruk. Den er kompakt, lett og gir enkelt en forlengelse av brennvidden.


Passer kun til Sigma Global Vision (SGV) objektiv (A, S og C-serien). For nøyaktig kompabilitetstabell samt utførlig forklaring, se Sigmas hjemmeside

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.