Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fisheye konverter FCON-P01

Olympus Fisheye konverter FCON-P01

315938
1 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Olympus FCON-P01
Dersom du er den kreative typen fotograf, en som leter etter nye perspektiver og kanaler for dine impulsive ideer, så kan denne konverteren gi deg enda flere måter å uttrykke deg på. Med din vanlige kitoptikk kan du utvide ditt PEN-system til en helt ny dimensjon. Passer M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 II objektivet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.