Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Flyterem - CHS-09, Rød til Tough-serien

Olympus Flyterem - CHS-09, Rød til Tough-serien

321927
279 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Flyterem for Olympus Tough

Olympus CHS-09 redder Tough-seriens kameraer fra å synke til bunns. Remmens bånd flyter uten at hånden din presses oppover, så du kan fortsatt ta undervannsbilder helt uanstrengt. Flyteremmen er justerbar så den passer håndleddet ditt. Den er også utstyrt med en karabinkrok så du lett kan feste den til en flytevest eller dykkerutstyr.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.