Silicone Jacket CSCH-126 til TG-5

Olympus Silicone Jacket CSCH-126 til TG-5

1034430
429 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Silikonbeskyttelse CSCH-126 til Olympus TG-5

CSCH-126 silikonbeskyttelse beskytter din Olympus TG-5 mot riper og gir deg samtidig bedre grep. Alle kontroller kan enkelt nås gjennom beskyttelsen, og tilbehøret TCON-T01, FCON-T01, LG-1 LED og FD-1 Flash Diffusor kan brukes med beskyttelsen montert på kameraet.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.