Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Veske hard CSCH-107

Olympus Veske hard CSCH-107

321926
399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Olympus CSCH-107

Den fine vesken med hardt skall er skreddersydd for å passe designet på Olympus digitale kamera TG-x, men passer også til hele Tough og SH-serien. Vesken er laget av vanntett nylon for sikker oppbevaring og transport av kameraet ditt. Doble glidelåser gir enkel tilgang. Den integrerte belteøglen på baksiden og den innebygde karabinhaken gir fleksibilitet når du bærer kameraet.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.