VF-4 Elektronisk Søker Sort

Olympus VF-4 Elektronisk Søker Sort

1004783
2 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar
Olympus VF-4 Elektronisk Søker Den elektroniske søkeren VF-4 er laget for Olympus-kameraer med tilbehørsport 2. VF-4 er avtakbar og utstyrt med Øyesensor* for automatisk veksling mellom søker og skjerm. I tillegg sørger tiltemekanismen (opptil 90 grader) for at bilder fra en lav vinkel blir en morsom fotoopplevelse. For å kontrollere resultatet viser den elektroniske søkeren alle bildejusteringer som eksponeringskompensasjon, hvitbalanse, sideforhold etc. før du trykker på utløseren, og låsemekanismen sørger for at du ikke mister dette praktiske tilbehøret. 1,48x forstørrelse Vippemekanisme Lysterkt og med høy kontrast fra kant til kant Oppløsmmg på 2,36 mill punkter *Fastvareoppdatering kreves. Øyesensor fungerer ikke på E-PL5, E-PM2, E-M5, E-PL3, E-PM1, E-P3, E-PL2, E-PL1, E-PL1s, E-P2 og XZ-2.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.