Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Håndleddsrem Kyoto Black Leather

ONA Håndleddsrem Kyoto Black Leather

1032396
699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Håndleddsrem av ekte lær

Denne håndlagde stroppen er laget av samme ekte lær som brukes til ONA's kameravesker. Remmen er perfekt for deg som alltid vil ha kameraet tilgjengelig, men ikke vil ha en vanlig kamerarem.

  • Håndlaget av ekte skinn
  • Fôret med semsket skinn og polstret for ekstra komfort
  • Fungerer med de fleste kameraer

Remmen fungerer med de fleste kameraer. Den er laget for å brukes med kameraer som har en vekt opop til 2,7 kg, men har blitt stresstestet med kameraer som veier opp til 4,5 kg.

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.