Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

kameraveske The Brixton sort

ONA kameraveske The Brixton sort

1014717
3 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Laget med tanke på stil og allsidighet. Brixton-serien rommer et kamerahus og opptil 3 objektiver i tillegg til tilbehør og 13" laptop. Brixton kommer i ulike fem ulike farger, hvorav to er i ekte italiensklaget skinn. Kanvasveskene er laget i værbestandig Waxwear. Alle veskene er håndlaget.
Håndlaget Solide låser Rommer et kamera og to til tre objektiver, 13" laptop samt tilbehør

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.