Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AJ-PX380GF

Panasonic AJ-PX380GF

1022659
118 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

AJ-PX380GF
GF-varianten av AJ-PX380 leveres med søker og objektiv: Fujinon 17x.

AJ-PX380 benytter AVC-ULTRA-kodek og gir deg muligheten til å jobbe med et bredt utvalg bitrater. Kameraet håndterer opp til 1080/60p (50p) i 10-bits 4:4:2, og det har en rekke nettverksfunksjoner; LAN, WLAN og 4G/LTE. Bildene kan sendes fra kameraet via doble SDI-tilkoplinger.

AJ-PX380GF
GF-varianten av AJ-PX380 leveres med søker og objektiv: Fujinon 17x.

 

AJ-PX380 har 1/3 tomme bajonettfatning som gjør at du kan benytte et stort antall objektiver fra ulike produsenter.

Fordeler

    Søkeren, AG-CVF15G
    En smart søker som kan benyttes som en 3,45" monitor ved å vippe søker delen ut av veien. Du kan rotere den i to akser for å tilpasse den til din arbeidsmåte.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.