Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AW-PH400E pan-tilthode

Panasonic AW-PH400E pan-tilthode

309254
144 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Pan/tilt-hode med stort arbeidsområde

Pan/tilt-hode AW-PH400E fra Panasonic som gir raske bevegelser, stabil drift, justerbar tilkobling og svært stille drift. Denne sammensetningen gjør den nyttig for en rekke funksjoner, som tv-studiomiljøer, sportarrangementer og avansert kameraovervåking.

Fordeler:

  • Pan-område 400° Tilt-område 300°
  • Lydnivå på under NC30
  • 10 minnesspor
  • Rekkevidde på over 500 meter
  • Lagring av seneste posisjon
  • Diagonal bevegelse
  • Strømforsyning kan installeres i hodet

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.