Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LCD-monitor 9" BT-LH910GJ

Panasonic LCD-monitor 9" BT-LH910GJ

318888
29 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Panasonic BT-LH910GE
BT-LH910G er en bærbar, høyoppløst LCD-monitor med avanserte TV-funksjoner. 9 tommers IPS LCD med 1280 x 768 pikslers oppløsning. Høy lysstyrke og suveren kontrast for bruk i applikasjoner som overstiger de konvensjonelle kompakte monitorene. BT-LH910G viser venstre- og høyrebilde av en 3D-kilde. Dessuten er den utstyrt med en mengde 3D hjelpefunksjoner. Monitoren egner seg til alt fra utendørs- og studioinnspilling til OB van innstallasjon og sub-monitor brukes for live-sendinger.

Tilkoblinger
2 stk SDI inn og 2 stk SDI ut
1 stk HDMI
Komponent
Komposit

Leveres med
Monitorfot
Manual på CD

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.