Leica DG Vario-Elmarit 50-200mm f/2,8-4,0 ASPH

Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 50-200mm f/2,8-4,0 ASPH

1038717
 • Smidig teleobjektiv tilsvarende 100-400 mm
 • Rask, stille autofokus, værtetting og bildestabilisering
 • Passer utmerket til både video og stillbilde
21 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Leica DG Vario-Elmarit 50-200mm f/2,8-4,0 ASPH
Pusseklut mikrofiber
UV-filter L395 SMC 67 mm
22 708 NOK
Leica DG Vario-Elmarit 50-200mm f/2,8-4,0 ASPH
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
23 458 NOK

Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 50-200mm f/2,8-f/4 ASPH Power O.I.S er en kompakt telezoom som fungerer like bra til video som til stillbilder. En rask linjær autofokusmotor gir en myk og rask fokusinnstilling, og gjennom å fiksere den andre linsegruppen reduseres skiftingen i bildet ved zooming. Brennvidden tilsvarer 100-400mm, noe som gjør at objektivet passer utmerket til naturfoto og andre tilfeller der du må komme nærme.

Fordeler:

 • Tilsvarer 100-400mm
 • Kompakt og lett
 • Værtett
 • Power O.I.S
 • Rask autofokus
 • Kompatibel med telekonverter

Tilsvarer 100-400mm

En telezoom brukes ofte for naturfotografering og sport der du trenger å komme nært motivet ditt. Lysstyrken på f/2,8 gir deg mulighet til å holde lukkertiden nede ved raske bevegelser, og den gode nærgrensern gir deg god mulighet til å komme tett på små motiver. Objektivet er designet med 21 linseelementer i 15 grupper, hvorav to asfæriske linseelementer, to UED-linser, to ED-linser og en UHR-linse.

Kompakt og lett

Micro 4/3-system er kjent og populære for sine kompakte, små kameraer og objektiver. Å ha en 400mm med høy lysstyrke som veier ca 700 gram og er litt over 13cm lang gir deg nye muligheter for telefotografering og filming når du beveger deg til fots, og vil holde vekten på utstyret ditt nede.

Værtett

Når objektiver brukes sammen med et Lumix-kamera har du utstyr som tåler en hel del regn og ruskevær- Objektivet tåler også temperaturer ned til  -10ºc.

Power O.I.S

Objektivet har innebygd bildestabilisering som fungerer sammen med Panasonic Lumix-kameraer som har støtte for Dual IS. Ved at begge stabiliseringene samarbeider får du en enormt kraftig bildestabilisiering som både hjelper deg til å få skarpe stillbilder og muligheten til å håndholde kameraet ved videofilming.

Rask autofokus

Den raske autofokusen med høy oppdateringsfrekvens på 240fps gjør at objektivet raskt finner fokus og beholder en bra følgende autofokus med minimerende wobbling.

Kompatibel med telekonverter

Objektivet er kompatibelt både med DMW-TC14 og tilsvarer da en 140-560mm samt DMW-TC20, og tilsvarer da hele 200-800mm. 

Leveres med:

 • Solblender
 • Fremre og bakre objektivdeksel
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.