Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Brun

Panasonic Lumix DMC-GX800 brun + G Vario 12-32mm f/3,5-5,6

1031537
  • Liten, lett og smidig med justerbar selfie-skjerm
  • Fotografer i RAW-format og film i 4K
  • Send bildene dine til telefonen via Wi-Fi
3 699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Verdipakke

Lumix DMC-GX800 brun + G Vario 12-32mm f/3,5-5,6
Minnekort Secure Digital Micro 64GB SDXC Extreme
Bordstativ/selfiestick BK10
4 447 NOK
Lumix DMC-GX800 brun + G Vario 12-32mm f/3,5-5,6
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
Bordsstativ PP1
4 147 NOK

Allsidig kompaktkamera for deg på farten

La Lumix GX800 være din perfekte partner når du er på farten, enten det er ute på byen eller i verden. Leveres med objektivet G Vario 12-32mm f/ 3.5-5.6 ASPH Mega O.I.S. Med sin kompakte størrelse og høy bildekvalitet får du både perfekte selfies og landskapsbilder - samt både foto og film i 4K. Den justerbare skjermen på 3" tilbyr smarte funksjoner som Beauty Retouch og Panorama selfie - for perfekt resultat hver gang. Den raske WiFi-funksjonen gir en direkte forbindelse til sosiale medier slik at du raskt og enkelt kan laste opp ddine innlegg og fortsette å inspirere dine følgere.

  • Selfie-tilpasset
  • Fotografer og film i 4K
  • Kraftfull sensor
  • Justerbar 3"-skjerm
  • WiFi
  • Lading via USB

Selfie-tilpasset

Med de nya selfie-funksjonene Beauty Retouch og Panorama Selfie tar du perfekte selfies hver gang - i utrolig 4K-oppløsning. Funksjonene vil være lett tilgjengelige fra den smarte touch-skjermen, som er bevegbar i 180 grader.

Fotagrafer og film i 4K

Uansett hva du filmer eller fotograferer kan du nå fange det i krystallklar 4K-kvalitet. Fang dine viktigste minner i sylskarp klarhet og fantastisk kvalitet.

Kraftig sensor

Den kraftige sensoren på 16 megapiksler gir, sammen med lyssensitiv autofokus mulighet til å fange alle dine eventyr med massevis av detaljer, selv i miljøer med dårlig beløsning.

Bevegbar 3"-skjerm

Lumix GX800 er utstyrt med en berøringsskjerm på 3" som er bevegbar 180 grader. Skjermen kan, på samme måte som på en smarttelefon, brukes til å sette fokus ved å berøre den. Post Focus-funksjonen gir deg muligheten til å sette fokus selv lenge etter at bildet er tatt.

WiFi

Kameraet er utstyrt med WiFi slik at du enkelt kan koble deg til sosiale medier eller sky-tjenester for direkte publisering, deling og backup.

G Vario 12-32mm f/3,5-5,6 ASPH Mega O.I.S - høykvalitets all-round optikk

Dette allsidige objektivet fungerer i de fleste situasjoner, og gir deg et zoomområde på 12-32mm vidvinkel. Perfekt for dynamiske landskaper, vanskelige innendørsbilder og raske øyeblikksbilder. Den kompakte størrelsen og lave vekten gjør at du knapt legger merke til den når den er montert. Den har en optisk bildestabilisator, som i dette tilfellet kalls MEGA O.I.S., som sikrer perfekte bilder med skarpe konturer over hele bildebredden. Den støtter også HD-video, slik at du har alt du trenger for å optimalisere Lumix GX800.

Les mer om objektivet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.