Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Lumix G Vario 35-100mm f/2,8 II ASPH Power O.I.S

Panasonic Lumix G Vario 35-100mm f/2,8 II ASPH Power O.I.S

1031542
  • Smidig telezoom tilsvarende 70-200 mm med konstant lysstyrke på f/2,8
  • Brennvidden og blenderen gjør det utmerket for portrettfotografering
  • Værtett, rask autofokus og smidig størrelse
9 985 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Lumix G Vario 35-100mm f/2,8 II ASPH Power O.I.S
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 58 mm
10 503 NOK
Lumix G Vario 35-100mm f/2,8 II ASPH Power O.I.S
WR UV Filter 58mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
11 633 NOK

Kraftig telezoom med innebygd optisk bildestabilisering

Denne telezoomen fra Panasonic har et kraftig zoomområde på 35-100 mm, noe som tilsvarer 70-200mm i 35 mm format, og en lysstyrke på f/2.8 gjennom hele zoomområdet. Med en lysstyrke på f/2.8 gjennom hele zoomområdet er dette et veldig raskt objektiv for de fleste situasjoner. Den myke bakgrunnsuskarpheten gjør objektivet ideelt for portretter mens du kan fange både action og sportsbilder med perfekt klarhet takket være den innebygde optiske stabiliseringen. Det værbestandige designet lar deg ta med objektivet ut i naturen uansett vær.

  • Telezoom tilsvarende 70-200mm i 35mm format
  • Innebygd optisk bildestabilisator - Power O.I.S.
  • Værforseglet mot sprut, skitt og kulde

Skarpe bilder med Power O.I.S

Med Power O.I.S, en avansert integrert optisk bildestabilisator, sikres skarpe konturer i hele bildet ditt. Teknologien, som er en oppgradering av Panasonics MEGA O.I.S. kompenseres det også for større kamerarystelser og vibrasjoner. Med dette objektivet kan du ta naturtro bilder med enestående klarhet selv uten stativ.

Avansert objektivdesign

Objektivet har 18 linselementer i 13 grupper med to ED-linswe (Extra-Low Dispersion) samt en UED-linse (Ultra Extra-Low Dispersion) som korrigerer kromatisk aberrasjon, og bidrar til skarpe bilder med høy kontrastog klare farger fra hjørne til hjørne En Nano Surface Coating, antirefleksbehandlingen eliminerer reflekser och gjenskinn slik at du får krystallklare bilder selv ved fotografering med en lyskilde i mørket.

Værtetting

Panasonic Lumix G Vario 35-100mm f/2,8 II ASPH Power O.I.Ståler alle typer værforhold takket være et design som er fullt ut værforseglet mot sprut, skitt og kulde. Det interne linseelementet er også beskyttet mot sand og regn.

Støtte for videofilming

Med videostøtte får du en myk og smidig blenderinnstilling, noe som betyr at du unngår hopp i eksponeringen. Med en rask og stille autofokus passer dette objektivet perfekt til videoopptak i 4K hvor klarhet er spesielt viktig.

Levereras med:


Solblender
Fremre og bakre objektivdeksel
Bag

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.