EIZO CG2700S
EIZO CG2700S
EIZO CG2700S
EIZO CG2700S
EIZO CG2700S
EIZO CG2700S
EIZO CG2700S
EIZO CG2700S
Artikkelnummer: 1055493

EIZO CG2700S

27" Wide Gamut LCD-skjerm for profesjonelle foto- og videografer

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • 27" Wide Gamut LCD (2560 x 1440)
  • 99 % Adobe RGB og 98 % DCI-P3
  • USB-C (92 W), DisplayPort og HDMI
24 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ColorEdge CG2700S er en skjerm for den profesjonelle skaperen som ikke vil gå på akkord med presisjon og finesse. Den har en innebygd kalibreringssensor for en helautomatisk kalibrering av skjermen for å oppnå maksimal fargenøyaktighet. Eizo leverer en jevnhet i lysstyrke over hele skjermpanelet som er garantert for hele skjermens levetid. Skjermen har en lysstyrke på opptil 400 nits og kan takket være True Black-teknologi. I tillegg til USB-C, HDMI og DisplayPort har skjermen også innebygde USB-A-porter og en LAN-port, som gjør at du ikke trenger en ekstern dockingstasjon.

Fordeler

  • 99 % Adobe RGB og 98 % DCI-P3 - Perfekt for fotoredigering og utskrift
  • 10-bit skjerm med 16-bit 3D LUT
  • Digital uniformitetsteknologi - jevn lys- og fargefordeling
  • HDR-mål for HDR-HLG og HDR-PQ-EOTF
  • Innebygd dokkingstasjon med fire USB-porter og LAN-port
  • Stabil fargegjengivelse på bare tre minutter
  • Fem års garanti

WQHD-skjerm med stort fargerom

WQHD betyr en oppløsning på 2560 x 1440 piksler. Det gir deg en god mulighet til å kunne redigere på et detaljnivå. Fargerommet for 99 % Adobe RGB og 98 % DCI-P3 er optimalisert for å gi høy fargegjengivelse for fotoredigering og nøyaktig fargeutskrift. Det er også innstillinger for Rec.709 / 2020 forhåndsprogrammert for deg som redigerer video og film. Ekte svart tenik gir deg en høy kontrast på 1600:1 og en dyp gjengivelse av det svarte.

16-bits LUT og 10-bits modus

LUT på CG2700S bruker interne beregninger med 16 bits for ekstremt høy fargedybde og utgangssignalene med opptil 10 bits. Dette gir milliarder av nyanser å beregne, noe som effektivt forhindrer visningsfeil forårsaket av skjermen, for eksempel streker eller klipping, som kan føre til gradienter i gradienter eller unødvendige gråtonefarger. Selv fine nyanser og strukturer i mørke eller svært mettede områder i bildet kan vises på en differensiert og detaljert måte.

Innebygd kalibreringssensor for selvkalibrering

CG2700S er utstyrt med den nyeste sensorteknologien. Den tar svært lite plass på skjermen og du kan derfor kalibrere skjermen mens du jobber. Du kan også utføre tidsinnstilt kalibrering, selv om datamaskinen ikke kjører eller er koblet til skjermen.

Ikke behov for ekstern dockingstasjon

I tillegg til muligheten for tilkobling via USB-C / Thunderbolt, DisplayPort og HDMI, har CG2700S fire integrerte USB-A-porter og en LAN-port. Det betyr at du ikke trenger en ekstern dockingstasjon, men kan koble alt direkte via skjermen.

5 års garanti

5-års garantien dekker alle komponenter inkludert LCD-panelet *. EIZO produserer produktene sine ved sine egne fabrikker for å muliggjøre nøyaktig kontroll over produksjonskvaliteten og for å sikre at hver skjerm er bygget for å vare.

* Brukstiden er begrenset til 30 000 timer. Sertifisert for kvalitet og ytelse

Leveres med

  • Eizo ColorEdge CG2700S
  • Strømkabel
  • USB-C til USB-C-kabel
  • HDMI til HDMI-kabel
  • USB-A til USB-C-kabel
  • Hurtiginnføring
  • Kalibreringssertifikat
  • Skjermhette
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen