Plustek Plustek OpticFilm 8200i Ai Filmskanner
Artikkelnummer: 320664

Plustek Plustek OpticFilm 8200i Ai Filmskanner

Plustek OpticFilm 8200i Ai Filmskanner

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Sensoren er av typen CCD og belyses med LED
  • Silverfast leveres med skanneren
  • 7200 dpi med et dynamisk område på 3,6
5 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Plustek OpticFilm 8200i Ai
Dias og negativskanner som skanner i 7200 dpi med et dynamisk omfang på 3,6. Skanneren har funksjon for multi eksponering som forbedrer bildekvalitetet. Sensoren er av typen CCD og belyses ved hjelp av LED. To hurtigknapper på fronten forenkler og gjør arbeidsflyten raskere. Med infrarød skanning kan støv og riper oppdages i bildet og i etterkant maskeres bort for best mulig resultat.

Silverfast programvaren som følger med gir deg tilgang til funksjoner som guidet skanning, batchkorrigering av bilder, negafix for å nevne noen.

Leveres med
Holdere for 4 diasbilder
Holder for filmstripe med opp til 6 bilder
Polstret veske
Silverfast Ai Studio 8 som fungerer med Windows 7 og OS X Lion
NewSoft Presto! PageManager 7.23
Plustek QuickScan

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.