Canon MAXIFY GX6050
Canon MAXIFY GX6050
Canon MAXIFY GX6050
Canon MAXIFY GX6050
Artikkelnummer: 1057067

Canon MAXIFY GX6050

Kostnadseffektiv kontorskriver

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Kostnadseffektiv utskrift
  • Skriver ut i opptil A4-format
  • Automatisk dobbeltsidig utskrift
6 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Hvis du eller din bedrift har behov for en skriver med lave utskriftskostnader og kapasitet til mange utskrifter, er Canon MAXIFY GX6050 et utmerket valg. Med en gjennomsnittlig besparelse på 85 % på de totale eierkostnadene sammenlignet med de ti beste laser- og blekkskriverne, kan du redusere utskriftskostnadene betydelig. Dette er takket være at du fyller på blekk direkte i stedet for å bytte ut patroner. Skriv ut opptil 9 000 sider i svart-hvitt og 21 000 sider i farger på bare én refill. MAXIFY GX6050 er en multifunksjonsskriver som lar deg skrive ut, kopiere og skanne.

Fordeler

  • Etterfyllbare blekktanker
  • 24 sider/minutt i svart-hvitt og 15,5 sider/minutt i farger
  • Automatisk dobbeltsidig utskrift
  • Trådløs utskrift via datamaskinen eller mobile enheter
  • Mulighet for bannertrykk på 1200mm
  • Skann direkte til e-post eller USB


Kostnadseffektivt alternativ

Sammenlignet med tradisjonelle skrivere har GX6050 et påfyllingssystem. Dette betyr at kapasiteten er større per flaske med blekk og at utskriftskostnaden er markant lavere. Det er enkelt å fylle på med blekk uten fare for søl. I esken følger det med et komplett sett med blekk, som gir deg opptil 9000 utskrifter i sort/hvitt og 21000 utskrifter i farger (økonomimodus). Skriv ut opptil 24 sider per sekund i sort/hvitt og med automatisk dobbeltsidig utskrift sparer du både papir og miljø.

Multifunksjonell skriver

I tillegg til utskrift kan du også skanne og kopiere. Du kan skanne og kopiere individuelle papirer eller strømlinjeforme arbeidet ditt og skanne opptil 50 sider samtidig. Det du skanner kan sendes direkte via e-post eller lastes opp på en USB-pinne. Ta kontroll over funksjonene trådløst via datamaskinen og smarttelefonen eller naviger enkelt takket være den innebygde 2,7" skjermen. Skriveren kan kobles til via WiFi eller via Ethernet-kabel. Du kan også opprette et lokalt nettverk for å kunne skrive ut trådløst som vel hvis du ikke har tilgang til internett.

Leveres med

  • Canon MAXIFY GX6050
  • Blekkflasker
  • Strømkabel
  • Håndbok
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen