Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Håndleddsrem Cuff Ash CF-AS-3

Peak Design Håndleddsrem Cuff Ash CF-AS-3

1035605
379 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Kompakt og avtagbar håndleddsrem.

Cuff CF-3 er endret for et mer slankt og samtidig gjennomtenkt minimalistisk design. Magneter gjør at du kan bære Cuff som et armbånd når den ikke brukes, og Anchorpoints Gen-3 passer fler kameraer, og er strømlinjeformet for lettere montering på Cuff.

Leveres med:

  • 2stk Anchorpoints Gen-3
  • 1stk Cuff CF-3
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.