Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kameraryggsekk Everyday Backpack 20L Tan

Peak Design Kameraryggsekk Everyday Backpack 20L Tan

1035827
  • Flexfold-avdelere gjør det lett å organisere utstyret ditt
  • Lettilgjengelig med tre åpninger
  • Fylt med smarte løsninger og værtett stoff
  • Rask tilgang fra sidene og smart stengemekanisme
  • 2 stk skjulte remmer lar deg spenne fast større ting på utsiden av vesken

Velg farge

2 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Kameraryggsekk Everyday Backpack 20L Tan
Red Whips 12-pack
Fuktposer silica gel 50-pack
2 798 NOK
Kameraryggsekk Everyday Backpack 20L Tan
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
Battery Holder 2
2 978 NOK

Everyday Backpack 20L

Ryggsekk med fokus på smidighet og design, full av smarte løsninger. Ideell for alle dager, både med og uten kamerautstyr.

Fordeler:

  • Lomme for  15" datamaskin (20L)
  • Rask tilgang fra sidene
  • Værtett stoff og glidelåser
  • Komplett med smarte løsninger

Lett tilgjengelig med tre åpninger

Everyday Backpack har tre store åpninger: en av toppen, og en på hver side, slik at du kan pakke sammen og få tilgang til alle tingene dine slik du ønsker. Fra en glidelås på toppen kan du få tilgang til en dedikert laptop-lomme, og innsiden av sideåpningene er utstyrt med lommer og organisering av småting.

Maglatch

Lukkemekanismen på topplokket kombineres både magnetisk og mekanisk for en smart lås. Flere ulike trinn lar deg lukke sekken raskt og problemfritt, enten den er nesten tom eller full. Like lett å åpne og lukke, selv med bare én hånd.

Tilgang på farten

Lettjusterbare skulderstropper gjør det muliug og raskt stille inn sekken, eller få tilgang til sidelommer uten å ta av seg ryggsekken. Ved å åpne en skulderstropp kan du svinge opp ryggsekken, og slik få tilgang til sidelommene.

Flexfold-avdelare gjør det enkelt å organisere

På insidan finnes det origami-inspirerte avdelere som raskt justeres etter dine aktuelle behov. Disse er lette å justere, brette og tilpasse. Beskyttende, men ikke i veien.

Hverdagslig - på ordentlig

Både stoff og glidelåser er værbestandig, slik at du kan bruke vesken til enhver tid.

Smart ekspanderbar

To skjulte stropper lar deg feste større ting på utsiden av posen. Lommene på utsiden utvides ved behov gir ekstra plass til for eksempel vannflasker eller små stativ.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.