Kameraryggsekk Everyday Backpack 30L Ash

Peak Design Kameraryggsekk Everyday Backpack 30L Ash

1029379
  • Full av smarte løsninger
  • Lettilgjengelig med tre åpninger
  • Værtett stoff og glidelås
  • Flexfold-avdelere gjør det lett å organisere
3 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Verdipakke

Kameraryggsekk Everyday Backpack 30L Ash
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
3 368 NOK3 388 NOK
Kameraryggsekk Everyday Backpack 30L Ash
Battery Holder 2
Travel Pouch Small
3 428 NOK

Everyday Backpack 30L

Ryggsekk med fokus på smidighet og design, full av smarte løsninger. Ideell for alle dager, både med og uten kamerautstyr.

Fordeler:

  • Lomme for  16" datamaskin
  • Rask tilgang fra sidene
  • Værtett stoff og glidelåser
  • Komplett med smarte løsninger

Lett tilgjengelig med tre åpninger

Everyday Backpack har tre store åpninger: en av toppen, og en på hver side, slik at du kan pakke sammen og få tilgang til alle tingene dine slik du ønsker. Fra en glidelås på toppen kan du få tilgang til en dedikert laptop-lomme, og innsiden av sideåpningene er utstyrt med lommer og organisering av småting.

Maglatch

Lukkemekanismen på topplokket kombineres både magnetisk og mekanisk for en smart lås. Flere ulike trinn lar deg lukke sekken raskt og problemfritt, enten den er nesten tom eller full. Like lett å åpne og lukke, selv med bare én hånd.

Tilgang på farten

Lettjusterbare skulderstropper gjør det muliug og raskt stille inn sekken, eller få tilgang til sidelommer uten å ta av seg ryggsekken. Ved å åpne en skulderstropp kan du svinge opp ryggsekken, og slik få tilgang til sidelommene.

Flexfold-avdelare gjør det enkelt å organisere

På insidan finnes det origami-inspirerte avdelere som raskt justeres etter dine aktuelle behov. Disse er lette å justere, brette og tilpasse. Beskyttende, men ikke i veien.

Hverdagslig - på ordentlig

Både stoff og glidelåser er værbestandig, slik at du kan bruke vesken til enhver tid.

Smart ekspanderbar

To skjulte stropper lar deg feste større ting på utsiden av posen. Lommene på utsiden utvides ved behov gir ekstra plass til for eksempel vannflasker eller små stativ.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.