Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Koffert 1535WD Air Case svart med polstret inndeler

Peli Koffert 1535WD Air Case svart med polstret inndeler

1027225
3 895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Slitesterk og vanntett trillekoffert med lav vekt
Pelicase er en støvtett og nærmest uknuselig koffert laget i polypropylen. Den er 100% vanntett, takket være en o-ring i neoprene, som tetter kanten rundt lokket. Pelicase er utstyrt med en ventil som automatisk regulerer trykket.

Pelicase Air er superlett med en vekt på bare 3,9kg. Kofferten er utstyrt med stillegående hjul med kulelager i rustfritt stål samt et uttrekkbart håndtak. Den har også gummibelagte håndtak og en avtakbar kortholder av polykarbonat.

Leveres med polstrete avdelere.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.