Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Väska 1400 svart utan skumplastinredning

Peli Väska 1400 svart utan skumplastinredning

311556
1 345 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Pelicase er 100% vanntett takket være en o-ring i Neoprene som tetter mellom lokket og veskedelen. PELICASE er utstyrt med en automatisk trykkutjevningsventil for å regukere trykkforandringer ved flytransport eller store temperaturforskjeller. Pelicase blir ikke bulkete av uvarsom behandling, den ruster ikke og skulle den mot formodning bli ødelagt så erstatter vi den med en ny veske!

Pelicase 1400 unike egenskaper gir den et bredt bruksområde. Blandt brukerne kan vi nevne samtlige militære grener i det svenske forsvaret, Räddningsverket, Sjöfartsverket og Polisens Nationella Insatsstyrka, også i Sverige. Mange fotografer har funnet sin optimale veske til å beskytte dagens dyre og ømtålige utstyr. Måleinstrumenter og elektronikk som brukes feltmessig eller behøver transport gjør det sikrest i Pelicase.


Leveres i sort som standard, men mange modeller finnes i andre farger som gul, sølv og oransje.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.