Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Veske 1600 svart med avdeler 1605

Peli Veske 1600 svart med avdeler 1605

1025955
4 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Pelicase 1600

Pelicase er en vanntett og nesten uknuselig veske laget av polypropylen. Den er 100% vanntett, takket være en o-ring i neopren som tetter mellom lokket og veskedelen. Pelicase er utstyrt med en automatisk trykkutjevningsventil for å styre trykkendringer i luften eller store temperaturforskjeller.

Vesken blir ikke bulkete ved røff bruk, og ruster ikke. Pelicases unike egenskaper gir den et bredt bruksområde. Blant kjente brukere kan det nevnes samtlige militære våpen i Sverige, samt deres redningsverk, sjøfartsverket og polities nasjonale innsatsstyrke. Mange fotografer har i denne funnet den optimale beskyttelsesvesken for sitt dyre og skjøre utstyr.

Avdelare 1605

Vatterte skillevegger med borrelåsfeste for smidige inndelinger.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.