Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Batterigrep D-BG7 til KP

Pentax Batterigrep D-BG7 til KP

1032141
3 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Batterigrep D-BG7 til Pentax KP

Batterigrepet gir deg lengre batterilevetid og tilgang til en vertikalavtrykker og kontroller for portrettbilder. Hvis du bruker tunge objektiv vil batterigrepet gi deg ekstra stabilitet.

Grepet klarer et D-Li109 eller D-Li90 batteri i tillegg til det som allerede sitter i kameraet. På batteriholderen finnes det også plass til et ekstra SD-kort, perfekt til å ha klart når kortet i kameraet blir fullt, eller ligger igjen hjemme i minnekortleseren.

Merk: Batterigrephåndtaket håndterer ikke AA-batterier

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.