Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blits AF201FG

Pentax Blits AF201FG

1031190
  • Hodet er justerbart, slik at du kan stusse og rette lyset
  • En tydelig kontroll på baksiden slår på/av blitsen
  • Blitsen drives av 2 stk AAA-batterier
1 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kompakt blitz til Pentax systemkameraer

Kompakt blitz som passer Pentax K-serien og den mindre og lettere Q-serien. Takket være 18 tetninger er den veldig pålitelig, da den er beskyttet mot både støv og regn, akkurat som Pentax systemkameraer.

Hodet kan vippes slik at du kan rette og styre lyset i den retningen du selv ønsker, enten mot en vegg eller refleksskjerm. En innebygd vidvinkeldiffusor gir deg spredning tilsvarende 20mm. En tydelig kontroll på baksiden slår av/på blitzen og der stiller også inn hvilken blitzmodus du ønsker. AF201FG har støtte for P-TTL, P-TTL med sync på andre siden og manuell innstilling i 1/4-steg. Blitzen drives av 2stk AAA-batterier, og ladetiden er 4-7 sekunder ved full effekt.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.