Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

HD D FA 24-70mm F2.8ED SDM WR

Pentax HD D FA 24-70mm F2.8ED SDM WR

1025923
13 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Pålitelig og lyssterk normalzoom
Denne normalzoomen har en allsidig brennvidde og er laget for Pentax fullformat, men passer også fint på APS-C der det gir en brennvidde tilsvarende 37-107mm. Med en stor, avrundet blenderåpning på F2.8 får du flottere bilder i dårlige lysforhold og objektivet leverer jevn og vakker bokeh. Objektivet er værbestandig hvilket gjør at med et værbestandig kamera kan du ta bilder i regn og snøvær uten å være bekymret for vanndråper og fukt.

Den innebygde Supersonic Direct-drive motoren gir en stille og rask autofokus og Quick-Shift Focus-systemet lar deg raskt bytte mellom auto og manuell fokus ved å hlde utløseren halvt nede og korrigere fokus med fokusringen etter kameraet har fokusert.

Objektivet er utrustet med en avansert High Definition Coating i flere lag som gir bedre lysgjennomslipp og mindre refleksjoner, samt kontrastrike bilder uten flare og ghosting, selv ved utfordrende lysforhold. Super Protect Coating på frontelementet er vann- og fettavvisende.

Fordeler:

  • God lysstyrke og imponerende bokeh
  • Minimalt med kromatisk aberrasjon og forvrengning takket være avansert optisk konstruksjon
  • Værtettet og pålitelig
  • Rask og stille autofokus
  • Fungerer med fullformat og APS-C

Leveres med:

  • Solblender
  • Fremre og bakre objektivlokk
  • Veske
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.