Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

HD D FA* 70-200mm f/2.8 ED DC AW

Pentax HD D FA* 70-200mm f/2.8 ED DC AW

1017491
19 989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

HD D FA* 70-200mm f/2.8 ED DC AW
UV-filter 010 MRC
Veske Lens Changer 75 Pop Down V3.0 svart/grå
21 817 NOK
HD D FA* 70-200mm f/2.8 ED DC AW
Veske Skin 75 Pop Down V3.0 svart
Polariseringsfilter sirkulært MRC 77 mm
22 487 NOK

HD Pentax FA* 70-200/2,8 ED DC AW
En rask telezoom for deg som krevet mye, og som vil ha det beste. Blenderen på f/2,8 gir deg lysstyrken til å klare å fryse bevegelser. Linseelementene har en avansert antirefleksbehandling for å gi maksimel lystransmisjon. Objektivet er værtett (AW), den innebygde autofokusmotoren er rask og stille. Objektivet er utstyrt med "Quick-Shift-Focus"-systemet.

Værtetting
Objektivet er utstyrt med en svært god værtetting. 13 tetningsringer gjør at du har en optikk som står imot det meste. Sammen med noen av Pentax værtette systemkameraer har du en kombinasjon som er perfekt for natur- og utendørsfotografering.

Quick-Shift-Focus-systemet
Objektivet er utstyrt med det nye Quick-Shift-Focus-systemet, noe som gjør at du raskt kan veksle mellom de tre modusene QFS/A, QFS/M og MF uten å ta blikket fra motivet ditt.

  • QFS/A er en modus som prioriterer autofokus men lar brukeren finjustere fokus etter at autofokuseringen er klar

  • QFS/M er også autofokus, men lar brukeren når som helst påvirke fokusinnstillingen manuelt.

  • MF er helt manuell fokusinnstilling


Coating og antirefleksbehandling
Antirefleksbehandlingen av linsene gjør at objektivet slipper gjennom maksimalt med lys. Frontlinsen har Pentax SP-beskyttelse (Super Protect). Dette innebærer at linsen er lettavtørkelig, og gjør at smuss har vanskelig for å feste seg på overflaten. Objektivet har 77mm filtergjenge.

Leveres med:

  • Linsedeksel O-LC77
  • Bakre objektivdeksel Cap B
  • Solblender PH-RBM77
  • Stativfeste O-TM80
  • Objektivveske HS110-230

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.