Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

HD DA 18-50mm f/4-5.6 DC WR RE

Pentax HD DA 18-50mm f/4-5.6 DC WR RE

1017788
2 645 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Svært kompakt standardzoom

Pentax DA 18-50/4,0-5,6 HD DC WR er utformet for å brukes sammen med Pentax K-kameraer. Den har en sammenleggbar mekanisme som gjør objektivet enkelt å oppbevare og bære med seg. Objektivet er svært værtålelig, noe som gjør det pålitelig å bruke under alle forhold.

Til tross for det kompakte designet har objektivet Pentax HD-coating med super-low dispersion glasselementer og asfæriske elementer for å kompensere ulike aberrasjoner. På den måten får du skarpe og velbalanserte bilder med høy kontrast. Den innebygde likstrømsmotoren gir deg en jevn og stille autofokus.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.